Maher Transport | KOEL-VRIES DISTRIBUTIE
15495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

KOEL-VRIES DISTRIBUTIE

Maher Transport B.V. distribueert op dit moment in Nederland. Buitenland is uiteraard ook mogelijk! Wij denken graag met u mee en staan altijd voor u klaar.

 

Onze ambassadeurs leveren uw producten op de juiste tijd, juiste plaats, in de juiste condities en uiteraard onbeschadigd bij uw klanten. Wij zorgen dat onze ambassadeurs zoveel mogelijk dezelfde ritten rijden, zodat zij ook een relatie met uw klanten kunnen onderhouden. Uw klanten hebben dan zoveel mogelijk een vaste aanspreekpunt.

 

Opdrachtgevers die wij ontzorgen zijn leveranciers van: vlees, vis, groente, fruit, maaltijden, maaltijdboxen, kazen, delicatessen en ijs. Producten die we met de grootst mogelijke zorg afleveren bij de horeca, groothandel, detailhandel en particulieren. We bezorgen voornamelijk losse colli, kratten of pallets.

 

Heeft u zendingen die niet meteen de volgende dag bezorgd hoeven te worden bij uw klant? Dan kunnen wij deze voor u opslaan in onze gekoelde magazijn of in onze vriescontainer. Uiteraard worden uw producten opgeslagen conform de HACCP norm.

 

Dan bent u bij Maher Transport B.V. op het juiste adres. De expert in geconditioneerd transport.

 

Waarom u het vervoeren van uw goederen het beste kunt uitbesteden aan Maher Transport B.V.?

 

  • Wij ontnemen u graag alle zorgen rondom files, wagenparkbeheer en personele bezetting.
  • Wij leveren uw (kwetsbare) producten met de grote zorg.
  • Wij leveren uw goederen in de juiste condities. Dit houden wij keurig bij door middel van temperatuurregistraties en periodieke controles op hygiëne op basis van HACCP norm.
  • Wij leveren uw producten op tijd af bij uw klanten. Uw klanten krijgen een werkdag van te voren te weten wanneer zij de zending kunnen verwachten. Indien dit niet mogelijk is, kunnen zij zelf een nieuwe leverdatum bepalen. In de tussentijd kunnen wij u producten in de juiste condities opslaan in onze koel -of vriescel.
  • Wij nemen zowel reguliere als spoedopdrachten

 

Wij leveren door heel Nederland. Heeft u klanten buiten Nederland? Ook dan staan wij voor u klaar.

 

Onze ervaren ambassadeurs zijn representatief en professioneel. Ook denken zij graag mee in oplossingen om uw zending op tijd en met de juiste kwaliteiten te leveren bij uw klanten. Zij rijden met geïsoleerde multi-temp voertuigen, die zijn voorzien van een moderne koel- en vriesinstallatie. De bestelbussen betreffen de zogenaamde ‘euro 6’ bussen, waardoor er een lage CO2 uitstoot is en wij ook in alle milieuzones welkom zijn. We beschikken over bestelbussen in verschillende formaten en laadvermogen, waardoor wij verschillende volumes passend kunnen vervoeren. Alle bussen zijn voorzien van temperatuurregistratie en een GPS tracking systeem, zodat wij u precies kunnen vertellen waar uw zending zich bevindt.